Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
een jaar geleden

Yoga bij Yvonne geeft mij op zowel fysieke, emotionele mentale als spirituele vlak vele voordelen. De lessen van Yvonne zijn niet zomaar een serie van bewegingen of houdingen , het is zoveel meer dan dat! Het aanbod is groot en zeer divers. Het is niet voor niks dat haar lessen gevuld en vaak vol zitten.
Dat Uit mijn hoofd (denken)en in mijn lijf(bewustwording) dat was voor mij een helse uitdaging aangezien mijn lijf in overlevingsstand stond. De openheid en het vertrouwen maar vooral haar passie voor yoga zorgen voor mijn motivatie en enthousiasme! dankbaar voor elke les dat ik er mag zijn🙏

Janneke
een jaar geleden

In een prachtige mooi ingerichte ruimte ben ik dankbaar voor de liefdevolle lessen die ik mag ontvangen van Yvonne ,ze is voor mij de absolute yoga master!!!
Ik beoefen al vele jaren yoga maar wat zij bied🧘 Namasté

♡ melanie ♡
3 jaar geleden

Yoga is voelen...... niet vanzelfsprekend, maar vanuit aandacht. Yvonne en Wiltrud zijn wijze vrouwen, ervaren en liefdevolle docenten. Door hun lessen ervaar ik balans. De oefeningen zijn eerlijk, zodat zowel mijn lijf als koppie voldoende uitgedaagd worden. Van beweging naar rust en vanuit rust naar nieuwe beweging.....
En altijd weer een voldoening om ruimte in mijzelf te ontdekken..... 🙏🏼🧘🏼‍♀️
= Hari Om Tat Sat =

Maureen Lammens
3 jaar geleden

Als ex-handballer had ik nooit verwacht dat yoga mij net zoveel voldoening zou geven. Na een cva zolang naar gezocht naar ontspanning. Geestelijk en lichamelijk.

Yvonne geeft heel gevarieerd les met ruim aandacht voor iedereen. Ze geeft je echt een gevoel dat je speciaal bent. Ze maakt je dankbaar.

Regine Detollenaere
3 jaar geleden

Yoga bleek beter bij me te passen dan ik dacht: Yvonne leert je jezelf te accepteren zoals je bent en te luisteren naar je lijf. Met nuchterheid, liefde en respect voor lijf en leden. Het is een welkom rustpunt iedere week weer!

Anja
3 jaar geleden

Ik volg al jaren yogalessen bij Yvonne en vind haar echt geweldig. Zowel de hatha als yin yoga is heerlijk om te beoefenen. Yvonne volgt regelmatig interessante bijscholingen en past het geleerde direct toe in haar lessen. Deze vrouw heeft echt een passie voor yoga en dat draagt ze met veel liefde over in haar lessen.

Wat vind je van de yogalessen en de yogaruimte, zou je de lessen aanbevelen? Graag nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen zodat toekomstige bezoekers een beter beeld krijgen van de yogalessen bij Yoga Yvonne Westervoort.