Gastenboek

Wat vind je van de yogalessen en de yogaruimte, zou je de lessen aanbevelen? Graag nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen zodat toekomstige bezoekers een beter beeld krijgen van de yogalessen bij Yoga Yvonne Westervoort.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Anita
een jaar geleden

Tijdens de yogalessen van Yvonne kom ik echt tot mezelf en bij mezelf. Een heerlijk moment van contact maken met je lijf. 'Hoe gaat het eigenlijk met mij?'
Yvonne zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Ze legt je in de watten op de matten. Met haar betrokkenheid, kennis, goed voorbereide lessen en humor is ze een yoga topper.

Bea
een jaar geleden

Wat zijn de yin yoga lessen heerlijk meditatief. Wat ik ook heel fijn vind: als het voor jou moeilijk is om een bepaalde houding te doen, heeft ze altijd een alternatief . Daardoor is het extra fijn om de lessen te doen. En nu via zoom of later via de link op een voor jou fijn moment werkt ook heel fijn.

Fred Eveleens
een jaar geleden

Ik ben vorig jaar bij Yvonne gekomen door haar geweldige manier van les geven en haar warme stem. Het werden uiteindelijk 2x per week yoga yin en hatha yoga een verademing in het dagelijks leven. Nu vertrek ik naar Doesburg. Lieve Yvonne dank voor alles, ik zal je missen.

Desi
een jaar geleden

Ik zie Yoga als een kado-tje voor mijn lichaam.
Mijn lichaam verdient dit. Bij Yoga Yvonne ervaar ik fijne lessen. Soms wordt er lekker gelachen en er is veel mogelijk. Zomers regelmatig lessen in de tuin.

Cora
een jaar geleden

Al 5 jaar genieten van de fijne lessen. Warm welkom, je mag zijn wie je bent. Met veel plezier volg ik de afwisselende yogalessen.

Cindy van der Zwaan
een jaar geleden

Ruim een jaar geleden ben ik bij Yvonne met yogalessen begonnen. Ik volg de Yin-yoga. Het zijn altijd fijne lessen. Heerlijk ontspannen erna. Zelfs nu tijdens de Corona heeft Yvonne een methode gevonden om toch iedere week les te kunnen volgen.

Ineke Teering-Theising
een jaar geleden

De yoga lessen zijn voor mij heel bijzonder, zowel voor mijn lichaam als geest een feestje. Zoveel geleerd sinds ik de lessen bij Yvonne volg, goede begeleiding, een gevoel dat het goed is zoals je bent. Veilig, warm, welkom, acceptatie zijn enkele woorden die bij me opkomen als ik aan Yvonne haar yogalessen denk. Geen immense yoga ruimte die volgepropt is met zoveel mogelijk mensen, je eigen ruimte waarin je jezelf kunt zijn.

Regine
een jaar geleden

Een jaar geleden ben ik met yoga begonnen. Yvonne heeft mij geleerd mijn lijf te omarmen, om te kunnen ontspannen en te luisteren naar mijn lijf. Iedereen kan meedoen! Yvonne is een hele fijne en lieve docente die zorgt voor rust en ook regelmatig een vrolijke noot. Ik ga er heel graag naar toe!

Annerieke Jansen
een jaar geleden

De lessen bij Yvonne zijn heerlijk, ik volg de Yin-lessen en na een week hard werken is het fijn om die les te volgen. Heerlijk minuten lang voorover hangen zoals ik het oneerbiedig noem. Lekker met je rug op het stripje liggen en aan het eind de meditatie. Soms is het afzien, maar Ik vind alles even fijn. En door de stem van Yvonne ben je al gelijk ontspannen zodra je ligt.

Ria
een jaar geleden

Toen ik een aantal jaar geleden op zoek moest naar een andere yogadocente, omdat mijn toenmalige docente stopte met haar studio, kwam ik bij Yvonne terecht. Vanaf de eerste keer heb ik me thuis gevoeld. De lessen zijn heerlijk en ze weet iedereen goed te begeleiden. Ze biedt altijd oplossingen als de houding niet lukt of extra uitdaging als dat mogelijk is.